11. 3. 2013 - LUHAČOVICE – I. ročník hodování do sytosti se blíží. Uskuteční se v sobotu 16. března od 10 do 16 hodin v areálu u Luhačovické přehrady, který se nachází nedaleko hráze. Vstup na akci bude zdarma, moderovat ji bude šéfkuchař Mirek Horák.
„Zveme všechny milovníky tradičních moravských specialit. Hodování bude spojené s bohatým doprovodným programem, který bude určený jak dospělým, tak i dětem,“ řekl Roman Kašpar, ředitel pořádající společnosti Luhačovické Zálesí.
Malá ochutnávka toho, co bude možné zažít na I. ročníku hodování do sytosti:
• Řezníci v akci
• Místní zabijačkové speciality (škvarková pomazánka, „valašské müsli“, zabijačkový guláš, sekaná v bránici, jitrnice a jelítka, tlačenka, povidlové koláče,…)
• Menu pro děti: sladká pohanková kaše, krupicová kaše, bramborová kaše se sekanou,…
• Soutěže – třeba v broušení nožů či krájení cibule naslepo
• Cimbálová muzika
• Zábavný dětský program
• Každý příchozí je zařazen do soutěže o hodnotné ceny
Více na www.resort-luhacovice.cz
Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.