Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Chillibraní 2023 už tuto sobotu

Chillibraní 2023 už tuto sobotu

28. 08. 2023 - BRNO - V sobotu 2. září 2023 opět zavládne v brněnských ulicích chilli. Bude se degustovat letošní úroda chilli papriček a výrobky z nich. Příjemný letní gastro festival Chillibraní nabídne spoustu stánků s jídlem, pitím, chilli ve všech podobách, omáčky, koření i věci potřebné k jejich pěstování a ochutnávky od řemeslných pivovarů.

Doprovodný program a jako již tradičně bude soutěž CHILLIŽROUT 2023 – Mistrovství ČR a SR v pojídání chilli papriček. Můžete se ale účastnit i dalších soutěží jako jsou pojídání pálivého burgeru, výrobek roku a nebo pivní soutěž. Akce bude probíhat v pohodovém duchu v areálu Bzzzukot v brněnských Židenicích, který je volně přístupný od 11.00 a kde si můžete v klidu odpočinout. Chillibraní pak zakončíme koncertem písničkáře Kudly z Brna.

Soutěž Chilližrouti 2023

Soutěž CHILLIŽROUT 2023 – Mistrovství ČR a SR v pojídání pálivého je každý rok zlatým hřebem celé akce a hlavně šou, která baví účastníky i diváky. Chilližrouti letos budou konzumovat chilli omáčky i čerstvé chilli papriky té nejlepší kvality od pálivostí kolem 10 tisíc SHU, až po vzorky obsahujících SHU v miliónových číslech. Proběhne kolem dvanácti soutěžních kol, kdy se s každým zvyšuje obsah kapsaicinu v přichystaném vzorku. K zapojení do soutěže je nutná registrace na stránce pro soutěžící.

Doprovodný program

V průběhu dne proběhne další soutěž v pojídání pálivého burgeru od našeho partnera U Dřeváka Beer&Grill, dále pivní soutěž s partnerským pivovarem Roj. Ochutnávat a hodnotit se budou omáčky, chutney a podobné chilli mňamky, z nichž jedna získá ocenění Výrobek roku 2023 a bude i koncert písničkáře Kudly z Brna.

Pomáháme

10% ze sobotní tržby našich partnerských restaurací půjde na podporu nemocného Kubíka Melouna s cystickou fibrózou.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz