Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Východní Morava zažije košty klobásek, vína i slivovice

Východní Morava zažije košty klobásek, vína i slivovice

15. 3. 2013 - VÝCHODNÍ MORAVA – Plná chutí a vůní bude o nadcházejícím víkendu Východní Morava. Díky různým koštům – klobás, vína, slivovice.

V Pozlovicích u Luhačovic chystají na sobotu 16. a neděli 17. března Valašskou žranici. Navštívit ji bude možné v Hotelu a Valašském šenku Ogar. Jak už název napovídá, podávat se budou místní speciality.


Hlavním koštovacím dnem bude sobota. V Kostelci u Holešova na Kroměřížsku se bude ochutnávat pivo, pořádají zde totiž IV. ročník mezinárodního setkání amatérských sládků Kostelecké Chmelovárek 2013. Začne v 10:30 a potrvá do 17. hodiny.


V Březí na Uherskohradišťsku připravují výstavu a košt vína. V sále místního obecního úřadu začne v 13 hodin.

Víno poteče proudem i ve Vážanech na Uherskohradišťsku. Tam se půjde od 14 hodin na tradiční Josefovský košt. K dobré náladě bude vyhrávat cimbálová muzika Rubáš z Buchlovic.


Josefovský košt vína zažijí i Popovice na Slovácku. Začne v 14 hodin, od 17 hodin akci zpříjemní cimbálová muzika Burčáci.


V Machové na Zlínsku pořádají už pošesté Košt domácích klobás, k navštívení bude od 15 hodin v místním kulturním domě. Zájemci, kteří chtějí do soutěže o nejlepší klobásu zařadit své výrobky, mohou přinést šest párů této dobroty dopoledne od 9 do12 hodin a přihlásit je u organizátorů.

V Uherském Brodě – Havřicích poměří kvalitu slivovice na už XXI. degustaci. Připravená bude i bohatá tombola a zabijačkové speciality. Akce začne v 19:30.

 
Nabídku dalších koštů a jiných zajímavých akcí naleznete na www.vychodni-morava.cz.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz