20. 10. 2023 - KARLOVY VARY - Jedinečná atmosféra, ve které si užijete odbornou část stejně jako zábavu a příjemná setkání během dvou společenských večerů.
Odborná konference zahrnuje setkání lidí, kteří mohou ovlivnit tvář našeho pohostinství a gastronomie. Konference dává prostor k setkání majitelů, provozovatelů a manažerů hotelů, penzionů a restaurací a všem dalším zájemcům z řad profesionálů z oboru. Tradičně je také místem setkání odborných pedagogů středních a vysokých škol. Konference je připravována na míru všem, kteří mají chuť se inspirovat, setkat a zamyslet se nad budoucím vývojem našich zákazníků a oboru. Zcela aktuální, ale také zatím nedotčená témata představí 8 špičkových odborníků v Grandhotelu Pupp v Karlových Varech dne 1. 12. 2023. Vy- vrcholením pátečního programu bude slavnostní Galavečer, kterým vás bude provázet vystoupení umělecké skupiny Ilusias a jeho završením bude předání výročních cen AHR ČR.
V předvečer konference 31. 11. 2023, při příležitosti společenského setkání, budete moci nasát kulturní a historickou atmosféru Císařských lázní přímo v srdci Karlových Varů.
ČTVRTEK 30. 11. 2023
16:00 – 17:30 VALNÁ HROMADA ČLENŮ AHR ČR
19:30 – 23:00 Společenské setkání – Císařské lázně
PÁTEK 1. 12. 2023
ODBORNÁ KONFERENCE
08:45 – 09:00 Zahájení 16. konference
Václav Stárek, prezident AHR ČR
09:00 - 09:15 Úvodní slovo hejtmana
Petr Kulhánek, hejtman Karlovarského kraje
09:15 – 10:00 Česká ekonomika na konci roku 2023 – hůře už nebude
Vladimír Dlouhý, prezident Eurochambres
10:00 – 10:30 Prezentace partnerů
10:30 – 11:00 Coffe Break – čas na přestávku
11:00 – 11:35 V mysli zákazníka
Duncan Skehens – Communication Director, Tripadvisor
11:35 – 12:20 Umělá inteligence ve službách hotelnictví a gastronomie
Antonio Álvarez, CEO visionary hospitality
12:20 – 13:30 Oběd
13:30 – 14:15 HR trendy, které hýbou světem
Andrea Černá / Zuzana Kostiviarová - Delloite Advisory
14:15 – 15:00 Psychopati mezi námi
Stanislav Hájek, forenzní psycholog
15:00 – 15:35 Současná gastronomie a její budoucnost
Jan Knedla, šéfkuchař restaurace Papilio
15:35 – 15:55 Coffe Break – čas na přestávku
15:55 – 16:30 Prevence a výzvy krizových situací v našem podnikání
Vít Buchta, jednatel společnosti Green plus s.r.o.
16:30 – 17:15 Diskuzní panel
od 20:00 Galavečer – slavnostní sál Grandhotelu Pupp
After party – Becher’s Bar
Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.