Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Výlov pivovarských rybníků i křest Keprníka

Výlov pivovarských rybníků i křest Keprníka

03. 11. 2023 - HANUŠOVICE - V sobotu 14. října se v areálu pivovaru Holba za přítomnosti sládka Luďka Reichla uskutečnil oficiální křest a slavnostní naražení soudku Keprníku z první várky horského chmele. Součástí této tradiční podzimní akce byl i výlov pivovarských rybníků plných kaprů a amurů.

Keprník z první várky horského chmele je pro nás vždycky velký svátek. Ten letošní pokřtil symbolicky náš sládek Luděk Reichl v rámci slavnostního výlovu pivovarských rybníků a nechal návštěvníky nahlédnout do tajů jeho receptury,“ říká Lenka Kadlecová, brand manager pivovaru Holba a dodává: „V letošním roce jsme vypouštěli oba pivovarské rybníky a rybáři vylovili přes 13 metráků ryb. Každý, kdo se na výlov přišel podívat, si mohl koupit ryby, ochutnat rybí speciality, dát si čepovanou Holbu přímo z ležáckých sklepů, zažít školu čepování piva nebo exkurzi v našem pivovaru.“

V roce 2001 se Holba rozhodla zachránit nevyužívané pivovarské ledovací rybníky, kterým hrozilo zasypání a dnes jsou rybníky hodnoceny jako jeden z nejúspěšnějších ekologických projektů. Pozitivně ovlivňují přirozenou rovnováhu krajiny a nabízejí stanoviště chráněným druhům obojživelníků, plazů i ptáků, a navíc jsou místem setkávání na slavnostním výlovu.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz