Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Svatební a módní veletrh v Kroměříži

Svatební a módní veletrh v Kroměříži

04. 1. 2024 - KROMĚŘÍŽ - Dva dny nabité inspirací, krásnými modely šatů a modelkami, svatebními dodavateli, ochutnávkami dortů, kde nebude chybět ani pivo pro pány a svařáček na zahřátí. Svatební veletrh se uskuteční ve dnech 13.–14. ledna 2024 a máte se rozhodně na co těšit.

Na Výstavišti Kroměříž na vás budou čekat nazdobená obřadní místa i svatební tabule. Floristky a agentury budou soutěžit o nejkrásnější svatební kytici a nazdobenou slavobránu. V lednu to bude opravdová výzva, když široko daleko ještě nic neroste. Ale nebojte se, budete mít co obdivovat.

INSPIRATIVNÍ MODELY NÁVRHÁŘŮ I KOLEKCE SALONŮ
Na všechny návštěvníky budou čekat inspirativní modely od zkušených i začínajících módních návrhářů. Svatební salony ukážou své nové kolekce svatebních šatů 2024 a zkrátka nepřijdou ani pánové s padnoucími obleky od Pánské módy Sýkora, a letos poprvé i s jejich ukázkou ručně šitých pánských bot a gravírovaných kožených pásků. Čeká nás mnoho novinek. Uvidíme se dva dny – 13. a 14. 1. 2024 a nově na Výstavišti Kroměříž. Vstup bude dychtivým návštěvníkům umožněn už od 10.00 hod. až do 18.00 hodin v sobotu i v neděli. Show se budou opakovat v pravidelných intervalech.

SVATBA ZAŘÍZENÁ ZA JEDINÝ DEN
Wedding & fashion show je moderní veletrh 21. století, kde se nebude nudit ani váš muž. Přijďte se společně inspirovat a během jednoho dne si zařiďte celou svatbu. Často se zajímavými bonusy a slevami, které jinde nenajdete. Budete si moct vyzkoušet svatební líčení, vidět nové trendy v účesech, pánských oblecích, svatebních šatech, oznámeních atd. Pokud nebudete vědět, s čím začít nebo jak dál, využijte možnost poradit se s koordinátorkami přímo na místě.

NEMUSÍTE V TOM BÝT SAMI
Jsme tým lidí, který miluje svoji práci a své letité zkušenosti využíváme ve váš prospěch. Motivujeme snoubence, aby si dovolili udělat svatbu podle sebe a svých snů a nestálo je to příliš mnoho energie a času. Není třeba běhat, shánět, hledat a brouzdat hodiny a hodiny po internetu a cizích recenzích. Přijďte si se svatebními dodavateli popovídat osobně, cítit jejich energii a nadšení do práce a prohlédnout si jejich práci. Vše na jednom místě a trochu jinak. A kdo ví, třeba právě Vy si poskládáte celou svatbu zdarma. A pokud už máte svatbu za sebou, přijďte si užít den plný módy, zábavy, hudby a inspirace.

Zdroj: Blanka Červenáková
Svatbysprozitkem.cz

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz