Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Královský catering na Plese jako Brno 2024

Královský catering na Plese jako Brno 2024

24. 01. 2024 - BRNO - Putování mezi chutěmi. Tradiční gastronomie, moderní pojetí. Celovečerní degustace těch nejlepších pokrmů, které mistři gastronomie chystali více než čtvrt roku. Řeč je o královském menu na letošním Plese jako Brno. Dámy a pánové, seznamte se s luxusním plesovým menu.

Catering na Plese jako Brno od prvního ročníku připravuje Valoria Restaurant. Pokud k nim rádi chodíte, je dost možné, že i právě vy jste byli v „testovacím týmu“ plesového menu. To je totiž výsledkem nejen dlouhého plánování na papíře, ale i poctivým servírováním a ochutnáváním od hostů restaurace, i od špiček gastronomického oboru.

Letos se na menu podílel i Zdeněk Pohlreich. A ten rozhodně doporučuje během večera nevynechat triumfální jehněčí kotletky s celerovým pyré, lanýžovým demi glace, ragú z hub a špenátu a pancettou. Milovníky masa nadchne pokrm s názvem Wagyu striploin steak A5. Je to vrchol luxusu mezi steaky, a to díky své nadstandardní kvalitě masa i unikátnímu způsobu chovu japonského skotu. Tento japonský steak si vás získá svou vynikající chutí, měkkostí a jemností masa. Označení A5 hlásí, že jde o nejvyšší kvalitu masa podle přísné japonské stupnice hodnocení. Pokud budete u masové degustace, rozhodně ochutnejte také teres major steak z hovězího irského skotu. Právě Irsko je totiž pověstné svojí kvalitní produkcí hovězího masa.

PROHLÉDNOUT SI PLESOVÉ MENU

Ochutnejte luxusní mořský svět

Nováčkem na plesovém menu je humr podávaný s mrkvovým pyré a lososovým kaviárem. Oblíbenou stálicí jsou například tygří krevety, mušle svatého Jakuba a boží halibut s jemnou lanýžovou omáčkou. Zapomenout nemůžeme ani na mořského velikána tuňáka v tempuře. Dámy a pánové, ponořte se do mořského světa díky Fish Station na Plese jako Brno.

Plesové menu si vás získá díky studené i teplé kuchyni. Nápadité předkrmy, grilovací stanice, sýrové a zeleninové bary a samozřejmě nejmilovanější dezerty, které by ocenily i vaše babičky.

Dámy a pánové, začtěte se ještě z pohodlí domova. Protože toto chce pořádnou taktiku na celovečerní degustaci! Dobrou chuť.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz