Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Další gastronomický RAVE od ZE MĚ proběhne v Praze

Další gastronomický RAVE od ZE MĚ proběhne v Praze

09. 02. 2024 - PRAHA - Skupina kreativních kuchařů ze ZE MĚ projektu chystá další RAVE, tentokrát ve spojení s pražským gastronomickým konceptem Alma. Výstřední party spojená s degustací pokrmů proběhne 23. 3. v centru Prahy.

ZE MĚ projekt je neobvyklý kuchařský počin bez stálého místa působení, který se zaměřuje primárně na cateringy, degustační večeře a eventy na netradičních místech. Kromě toho, že toto kuchařské uskupení zvládá připravit jídlo pro všechny typy akcí, na jakémkoli místě a pro jakýkoli počet hostů, klade také důraz na propojení všech smyslů. Restaurace Alma vznikla na místě, kde kdysi stával populární prvorepublikový biograf. Produkční i kuchařské týmy ZE MĚ projektu a Almy se nyní spojují a pořádají hudební párování inspirované právě filmem. Hostům tak nabídnou gastronomický, vizuální i hudební zážitek.

„Spojit se s Almou pro nás bylo naprosto přirozené, je to naše oblíbené místo a působí zde skvělí kuchaři, s kterými se osobně známe. A navíc zde dostanete ty nejlepší drinky v Praze,” vysvětluje spojení Vojtěch Nemrava ze ZE MĚ projektu.

Od začátku akce až do pozdních nočních hodin budou moci hosté ochutnat přes 40 chodů vydávaných z několika stanovišť. O podtržení atmosféry a naplnění významu slova RAVE se postará několik pečlivě vybraných DJ's a producentů, jejichž hudba zaplní celý prostor o více než 1000 metrech čtverečních. Hosté mohou očekávat mix deep, elektroniky, od house až po temnější odstíny techna.

„Připravujeme party, na kterou bychom sami chtěli jít, ale zatím ji nikdo neudělal. Tohle bude akce pro všechny, kteří to mají s jídlem, hudbou, uměním a zábavou podobně jako my. Vše se potká pod jednou střechou u nás v Almě,“ zve Vojtěch Václavík, zakladatel Almy.

Jedná se už o třetí RAVE ZE MĚ projektu, z nichž každý byl něčím specifický. První se konal uprostřed lesa na úplné samotě. Druhý v Laichterově domě, prvorepublikové stavbě architekta Kotěry a bývalém nakladatelství. Tentokrát se party odehraje ve velkorysém prostoru bývalého kina, kousek od Národní třídy.

„Kromě jídla a hudby se můžete těšit také na atmosféru a nezapomenutelné vizuální vjemy, které zajistí talentovaní set designéři a vizualizátoři ze Zkrat kolektivu. Bude to velkolepé,“ láká Vojtěch Nemrava.

Foto: Nikol Balcar

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz