Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

VELIKONOČNÍ TRHY NABÍDNOU PESTRÝ SORTIMENT OD KRASLIC AŽ PO MAZANCE A SPECIÁLNÍ PIVA

VELIKONOČNÍ TRHY NABÍDNOU PESTRÝ SORTIMENT OD KRASLIC AŽ PO MAZANCE A SPECIÁLNÍ PIVA

27. 3. 2013 - PRAHA - V nákupním centru Galerie Harfa se budou i letos konat bohaté velikonoční trhy. Velikonoční nezbytnosti a doprovodný program s tematikou svátků jara naleznete od 27. do 31. března 2013 v prostorách u Intersparu.

Na velikonočních trzích nebudou chybět pomlázky, které si mohou návštěvníci nejenom zakoupit, ale pod dohledem profesionálů i sami uplést. Stejně tak bude možné si namalovat letošní novinku, skleněnou kraslici, ale k dostání budou samozřejmě i klasické malované kraslice.

00664-GH_velikonocni_trhy_1.jpg
„Zajímavou zkušeností, kterou běžně zvládali naši předci, může být i zkouška práce na kolovrátku,“ dodává k doprovodnému programu Kateřina Nová, manažerka pronájmů Galerie Harfa.

Kromě velikonočních dekorací se mohou návštěvníci těšit i na dobroty, bez kterých by nebyl velikonoční stůl kompletní. K zakoupení tedy budou nejenom mazance a nádivky, ale třeba i uzené a kyselé ryby, bačovské sýry ze Slovenska, speciální piva a skvělá vína.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz