Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

HamBurger Fest se vrací do Kyjova!

HamBurger Fest se vrací do Kyjova!

22. 05. 2024 - KYJOV - Populární gastronomický festival se uskuteční v sobotu 25. května v Kyjově. Návštěvníci se mohou těšit na výběr českých food trucků a stánků, které nabídnou různé druhy hamburgerů.

Kromě toho bude možnost ochutnat i další slané a sladké speciality, stejně jako pivo, víno, koktejly a domácí limonády, a to za doprovodu pestrého kulturního programu.

„Po úspěšném prvním ročníku HamBurger festivalu jsme se rozhodli, že k nám do Kyjova opět přineseme tuto akci a s ní i spoustu novinek. Věříme, že si to návštěvníci opět plně užijí,“ uvedl ředitel Městského kulturního střediska Kyjov Mgr. Ladislav Pavluš.

Festival nabídne hamburgery s trhaným vepřovým masem, bio hovězím, černé burgery, smash burgery, ale i bezlepkové verze nebo ty pro vegetariány. Přestože HamBurger Fest je především festival burgerů, doplní je navíc i španělská paella, tortily, sušené maso nebo chilli speciality.

Pro milovníky sladkého zde budou připraveny novinky v podobě lívanečků nebo domácích buchtiček s krémem, dále pak donuty, makronky, churros s mléčnou belgickou čokoládou, bublinkové waffle nebo poctivá škrábaná zmrzlina z opravdových surovin.

„Do Kyjova opět přivezeme náš BEERJET, čili návštěvníci se mohou těšit na výdej vychlazeného pivečka bez velkých front,“ sděluje Lukáš Lauman z agentury Backstage a doplňuje: „Pro letošní rok jsme se snažili gastro nabídku rozšířit, proto věříme, že akce bude pro lidi komfortnější a sortiment ještě pestřejší.“ Nebudou chybět svěží alko i nealko koktejly, víno, domácí limonády nebo lahodná voňavá káva z nádherného Fiatu 500 předělaného na kavárničku.

Kromě vybraných pochoutek je připravený i bohatý doprovodný program, kterým provede zkušený moderátor Ondřej Albrecht.

Na podiu se představí skvělá kapela Křídla a až z Českých Budějovic dorazí oblíbení Denyho Parťáci. Děti si užijí zábavu při show s postavičkami z Ledového Království, skákací hrady, herničky, tetovačky, balónky, soutěže a další pestrou zábavu.

Akce započne v 11 hodin a potrvá až do 21 hodin. Vstup je pro všechny zdarma.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz