Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

CENY ASOCIACE HOTELŮ A RESTAURACÍ ČR 2024 - NOMINACE SPUŠTĚNY

CENY ASOCIACE HOTELŮ A RESTAURACÍ ČR 2024 - NOMINACE SPUŠTĚNY

23. 05. 2024 - ČR - Jsme velmi rádi, že vás můžeme opět po roce vyzvat k nominacím kandidátů na Ceny Asociace hotelů a restaurací pro rok 2024.

Těšíme se na všechny vaše nominace. Využijte této příležitosti k ocenění práce vaší, vašich kolegů, nadřízených. Své kandidáty na Ceny Asociace hotelů a restaurací ČR, můžete nominovat až do 31.8.2024 hned v několika kategoriích. Hoteliér roku (hotely do 80 pokojů x hotelové řetězce a hotely nad 80 pokojů), Restauratér roku (samostatné restaurace x hotelové restaurace), Škola roku, Mladý manažer roku či Odpovědný hotel/restaurace roku. Velkou popularitu si získala také kategorie Penzion roku, kterou nesmíme opomenout. Nominovat můžete online na webu cen AHR ČR www.cenyahr.cz

Ceny Asociace hotelů a restaurací České republiky za rok 2024 budou předány 29. listopadu během slavnostního galavečera při příležitosti konání 17. konference AHR ČR v hotelu NH Collection Olomouc Congress.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz