Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Nedělní snídaně jako charitativní projekt

Nedělní snídaně jako charitativní projekt

05. 06. 2024 - ČR - Značka Dortie´s se i v tomto roce věnuje charitativním aktivitám. Ve spolupráci s Domem Ronalda McDonalda v Praze, kde nachází dočasný druhý domov rodiny vážně nemocných dětí, připravila pravidelné Nedělní snídaně.

Dům Ronalda McDonalda v Praze se nachází přímo v areálu Fakultní nemocnice v Motole, slouží jako dočasný domov pro rodiny dětí, které se ve zdejším špičkovém zařízení dlouhodobě léčí. Jeho otevření a uvedení do provozu 24. listopadu 2022 bylo významnou událostí pro celou českou veřejnost.

Motolská nemocnice nebyla vybrána pro tuto spolupráci náhodně, ale kvůli své rozsáhlé infrastruktuře, areálu a specializovaným oddělením. Jde o nejrozsáhlejší zařízení péče o dětské pacienty s největším onkologickým a hematologickým centrem pro děti v České republice.

Značka Dortie´s i nadále pokračuje s Nadačním fondem Veroniky Kašákové a ve spolupráci s Českou alzheimerovskou společností těší celou řadu seniorů, jen v letošním roce rozdistribuovala téměř 2 000 dortů.

„Jsme upřímně moc rádi, že můžeme alespoň na chvilku osladit dny těm, kteří to momentálně nemají vůbec lehké,“ vysvětluje Lucie Králová, marketingová manažerka značky Dortie´s. „Těšíme se na další společné akce,“ dodává.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz