Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Alma Prague představuje první gastronomickou konferenci AlmaTalks

Alma Prague představuje první gastronomickou konferenci AlmaTalks

10. 06. 2024 - PRAHA - Gastronomický koncept Alma Prague připravuje k výročí svých prvních narozenin vlastní konferenci AlmaTalks určenou pro profesionály z oboru

První z řady inspirativních setkání proběhne v Almě 25. června a nese název O jídle, půdě a spolupráci se zemědělci. Na akci vystoupí čeští i zahraniční řečníci, kteří se zabývají zemědělstvím, surovinami i gastronomií s důrazem na udržitelnost. V intimní atmosféře s omezenou kapacitou 100 lidí se tak účastníci mohou těšit na rozhovory a živé panelové diskuze, promítání i diskuzní fóra. V plánu je pořádat minimálně dvě konference za rok.

Témata, kterých se jednotliví řečníci a řečnice z Česka, Velké Británie, Německa a Nizozemska dotknou, jsou půda a její benefity pro suroviny, krajinu i naše zdraví, příklady spoluprací gastro podniků se zemědělci, možnosti pozitivního vlivu gastronomie na řetězec produkce surovin i klimatickou změnu, nebo šíření osvěty směrem k hostům restauračních zařízení.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz