Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Napajedelský Burger festival na novém místě a zdarma!

Napajedelský Burger festival na novém místě a zdarma!

02. 07. 2024 - NAPAJEDLA - Devátý ročník svátku burgerů klepe na dveře a vy se, milí návštěvníci, můžete těšit hned na několik novinek!

První novinkou je, že se festival stěhuje do příjemných prostor parku u kina v Napajedlích. Vy si tak můžete užít příjemný piknik a v prostředí krásné zeleně nasávat pravou americkou atmosféru našeho Burger festivalu. Další pozitivní novinkou je vstup ZDARMA pro všechny návštěvníky a prodloužení festivalu na 2 dny!

Napajedelský Burger festival se uskuteční v pátek 5. 7. v době od 11.00 do 22.00 hod. a v sobotu 6. 7. v čase od 10.00 do 22 hod. Ty nejlepší burgery, drinky a live kapely tu budou na jednom místě a jen pro vás!

„Na akci si můžete pochutnat na více než 50 druzích burgerů. Ale nejen na nich! Menu našich prodejců se bude skládat z dalších amerických pochoutek, a to z žebírek,steaků, hot dogů, hranolek, sendvičů nebo křidýlek,“ nastínil lákavou nabídku Burger festivalu pořadatel akce Jakub Vodárek. „Budou vám je připravovat opravdoví profíci ze všech koutůČR – JJ Grill Bill z Českých Budějovic – vítěz několika prestižních gastrofestivalů v ČR i v zahraničí. Dále pak zlínský Comic Cone Foodtruck, který se díky svému umění dostal například do show Jana Krause! Do Napajedel přivezou své nejlepší speciály – těšit se můžete na Cheeseburger Smash, Bacon Jam Smash nebo Alabama Smash Burger. Všechny jejich burgery jsou ve vynikající máslové briošce s vyzrálým hovězím masem propečeným dokřupava a domácími omáčkami. Další borci, kteří zakotví na dva dny svůj foodtruck, si říkají „U Dřeváka“. Tato partička sklidilaza poslední tři roky 13 zlatých medailí na různých gastrofestivalech a v Napajedlích vám představí svoji trojici bestsellerů. Jsou to Jack Daniels Bacon Burger, Cheddar Lord Burger neboThe Season Burger,“ doplnil festivalové menu J. Vodárek. „Z Květné dorazí s naprosto unikátním foodtruckem MK’s BBQ Truck, v nabídce budou mít hovězí burgery, žebírka a tacos. Představí se i místní borci z cateringu Všeproakci a Tož Tacos, kteří nabídnou bezkonkureční hrancle s trhaným masem a luxusní burgery,“ doplnila sestavu hlavních prodejců další z organizátorů Monika Ondruchová.


Mimo burgery si můžete pochutnat na čerstvých vaflích, rolované zmrzlině, dezertech, palačinkách, makronkách, ale také na křupavých červících či sušeném masu. Samozřejmě nebude chybět vychlazené pivko, bohatá nabídka míchaných drinků a vína. Těšit se tak můžete na příjemně strávený den s dobrým jídlem a skvělou zábavou! V průběhu dne můžete také hlasovat pro krále Napajedelského Burger festivalu! U vstupu dostanete hlasovací žeton, který poté odevzdáte vaší NEJ restauraci do boxů! Festival můžete navštívit s celou rodinou. Pro děti zde budou k dispozici skákací hrady, heliové balonky, malování na obličej a tetování. V rámci akce proběhne velká soutěž v pojídání burgerů o hodnotné ceny. Přihlásit se můžete také do soutěže v jízdě na rodeo býkovi! Atmosféru nám zpříjemní zpěvák Honza Grebík, DJ Spike a další.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz