Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Pilsner Urquell sází na českou originalitu

Pilsner Urquell sází na českou originalitu

10. 4. 2013 - Pilsner Urquell odstartoval svůj nový komunikační koncept značky v duchu „Originalita. To pravé bohatství.“ televizním spotem, ve kterém připomíná a oslavuje českou vynalézavost a originalitu.

Pilsner Urquell se zde prezentuje jako jeden z výjimečných českých originálů, který inspiroval svět, spolu s legendárním vozem Tatra 87 a revolučními silonkami. Spot je součástí první kampaně z dílny agentury Ogilvy&Mather pro značku Pilsner Urquell a pokračuje ve vizuálním stylu typickém pro tuto značku. Krátce po jeho uvedení na televizní obrazovky byl spot v prestižním marketingovém médiu Adweek  oceněn jako pátý nejlepší spot týdne.


00681-ceska_originalita_odevy.jpg

Kampaň navazuje svým stylem na ty předchozí, ale příběh je odlišný. Tentokrát sází na českou důmyslnost a originalitu. „Je až s podivem, kolik existuje českých originálů, na které bychom měli být jako národ hrdí. Proto jsme se rozhodli je lidem připomenout,“ řekl Jan Šolta, senior brand manažer značky Pilsner Urquell, a dodává: „V novém spotu se tak objeví legendární osobní vůz Tatra 87, revoluční silonové punčochy a samozřejmě jako jeden z českých originálů Pilsner Urquell, první zlaté pivo se 170letou tradicí, který dal vzniknout nové kategorii piv typu pils reprezentující dnes 70% světové produkce piva.“ Režie spotu se ujal Roman Valent v produkci společnosti Boogiefilms. Velkým úspěchem pro tvůrce i značku je zařazení mezi pět nejlepších celosvětových spotů prestižním americkým marketingovým mediem Adweek krátce po jeho uvedení na televizní obrazovky.

00681-ceska_originalita_pivo_ve_voze.jpg

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz