12. 4. 2013 - PR - Jak přes den kvalitně poobědvat v zaměstnání, kde se nevaří a restaurace s poledním menu je v nedohlednu? Jak rychle vyčarovat teplou večeři rodině po celém dni v zaměstnání? Jak zajistit například osamělým seniorům plnohodnotné, dobře připravené jídlo za rozumnou cenu?
Dobrou alternativou řešení všech nastíněných problémů jsou balená jídla. Stačí je jen koupit, ohřát a ochutnat.
„Jídla připravují z kvalitních surovin kuchaři, kteří mají velké zkušenosti z této oblasti gastronomie. Dbáme na to, aby jídla byla dobře ochucená a také aby v obalu atraktivně vypadala,“ uvedl výrobce balených chlazených jídel Petr Holčík.
Obr. Bramborové knedlíky plněné uzeným masem a zelí
Jídla neobsahují žádné konzervanty i když mají trvanlivost 21 dní. Jak je to možné? „Uvařené jídlo se devadesát minut zchlazuje na dva stupně Celsia, poté jde do baličky, kde je z každé porce odstraněn vzduch, který nahradí ochranný plyn. Tento proces nemá vliv na chuť a konzistenci jídla, na rozdíl například od zmrazování potravin,“ vysvětlil Holčík s tím, že díky jednadvaceti denní trvanlivosti není problém jídla rozvézt prakticky po celé republice. Pravidelný rozvoz jídel je přitom zajištěn v regionu Zlínského kraje.
Obr. Smažený kuřecí řízek a bramborový salát
Je možné také připravit víceporcová balení, která využijí například firmy a provozy, kde není možné z hygienických nebo jiných důvodů provozovat vlastní kuchyň. Takové společnosti pak stačí zřídit jen výdejnu jídla a zaměstnanci mohou mít kvalitní teplý oběd.
V případě zájmu o bližší informace, zasílání týdenní nabídky menu chlazených jídel nebo pro objednání nás kontaktujte na tel. 606 178 690 nebo na e-mail: obchod@stamgastagurman.cz
Cena našich jídel nepřesahuje částku 55 Kč.
Foto a text: PR
Obr. Kuře ve sladkokyselé omáčce a jasmínová rýže
Obr. Hovězí guláš a houskový knedlík
Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.