Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Apráles , zlínský festival studentských kapel

Apráles , zlínský festival studentských kapel

15. 4. 2013 - ZLÍN – Apráles, největší open-air festival studentských kapel Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně se blíží. Jeho pátý ročník se uskuteční v úterý 23. dubna v prostorách parku mezi hostincem Pod Lipou a vilou Tomáše Bati. Celým hudebně-zábavným odpolednem bude návštěvníky provázet moderátor televize Nova Petr Suchoň.

„Návštěvníci se můžou těšit na souboj třech vítězných studentských kapel, které získaly první místo v předchozích ročnících, tedy FREEDOM RIDGE, MANEWR a GINGER. Jako čtvrtá divoká karta se představí kapela S.P.O.K.E.N.

Každá ze studentských kapel bude usilovat o získání jubilejní hudební ceny Apráles 2013 na základě hlasování všech zúčastněných,“ prozradil Dušan Fojtů, kapitán pořádající Námořnické unie.
Mimo studentskou soutěž se mohou návštěvníci Aprálesu těšit na vystoupení zlínského big bandového tělesa AVION BIG BAND, dále na vizovickou folkovou legendu FLERET, a také na tóny zlínsko-jamajsko-karibské formace REGGAY. Od 22 hodin bude celá akce pokračovat ve studentském Bamboo klubu, kde bude připravené hudební překvapení večera.


Tak jako v předchozích ročnících pořadatelé uspořádají legendární námořnické soutěže, chybět nebudou pečlivě připravené pokrmy a bohatý zábavní program. „Dostatek bude i pravého námořnického pití za skutečně studentské ceny,“ ujistil Dušan Fojtů.

Vstup bude zdarma a akce je určena pro širokou veřejnost. Konat se bude za každého počasí. Více na http://www.facebook.com/namornickaunie

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz