Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Nastupovat! Kavárna POTMĚ přijíždí do Zlína!

Nastupovat! Kavárna POTMĚ přijíždí do Zlína!

18. 5. 2013 - ZLÍN - Jaký je svět bez barev a světla? Ve dnech 31. 5. – 1. 6. to zkuste na vlastní kůži! Autobus s neobvyklou Kavárnou POTMĚ, ve které Vás obslouží nevidomí, přijede na filmový festival ve Zlíně.

Vypít si šálek vyhlášené černočerné kávy můžete celý den od 10 do 20 hodin na Náměstí Míru.

„Na palubě autobusu uvidíte svět novýma očima. Stačí se nechat vést a důvěřovat těm, kteří jsou s tmou dokonale sžití. Sehraný tým nevidomých kavárníků Vás usadí do jednoho z šesti kupé a dříve, než Vám donesou černou kávu, můžete objevovat organické, ladné tvary prostoru, ve kterém se nacházíte. Každé kupé je očalouněno materiálem s jinou strukturou, aby podněcovala Vaši fantazii. Orientace v černočerném prostoru je možná jen po hmatu. Brzy však objevíte, že svět pod rouškou tmy může být nečekaně laskavý, plný vjemů, pocitů, inspirace," uvedla Martina Kaderková, ředitelka Nadačního fondu Českého rozhlasu.

00746-Kavarna_POTME_bus_zahajeni_2013_foto_Jakub_Skokan_(16).jpg

Foto: Jakub Skokan

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz