Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Československý farmářský trh i pohádkový piknik na divadelním Setkání Stretnutie

Československý farmářský trh i pohádkový piknik na divadelním Setkání Stretnutie

24. 5. 2013 – ZLÍN – Při divadelním festivale Setkání Stretnutie 2013 nezůstane jen u divadla. V sobotu 25. května mohou návštěvníci zakusit setkání i gastronomické. Díky letošní novince československým farmářským trhům se tak bratia setkají i mimo jeviště.

Trh bude zaměřen na československé speciality. Městské divadlo Zlín oslovilo organizátory dnes už tradičních farmářských trhů v Divadelní ulici, kteří s farmářskými trhy mají již mnohé zkušenosti. Československý farmářský trh začíná v 9 hodin na nádvoří Městského divadla Zlín.

 

Pro malé i velké, aneb děti do divadla patří

Bude-li počasí přát, vezměte s sebou deku a na louce za divadelním stanem si zahrajte hry, udělejte piknik, bavte se a odpočívejte. Sobotní program je určen pro malé i velké.

Ježek a Sněhulák, Pidivadlo Praha, Sol‘ nad zlato i Dlouhý, široký a bystrozraký jsou pohádky, které okouzlí každého. Nebudou chybět ani kejkle, žonglování a bubny.

Festivalový bazárek pomůže dětskému domovu ve Zlíně na Lazech

V rámci doprovodného programu festivalu Setkání 2013 Stretnutie uskuteční na nádvoří za divadlem bleší trh. Máte-li tedy doma bižuterii, oblečení, hračky, knihy nebo cokoli jiného, co jen zavazí a přitom by mohlo být ještě k užitku či radosti, přineste to v sobotu 25. května od 9 do 14 hodin za divadlo."Vykupovat", nabízet, smlouvat, handlovat a licitovat bude u stánku od 10 do 16 hodin herečka Jana Drgová a její pomocnice.

Utržené peníze Městské divadlo Zlín věnuje zlínskému dětskému domovu na Lazech, jehož svěřenci každý rok na festivalu, jen tak, pro radost z divadla, hrají v mezičase oficiálních představení okouzlující pohádku.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz