Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Není lepší reklama než vzájemná důvěra mezi farmáři aneb Folklórní Farmářský trh ve Fryštáku

Není lepší reklama než vzájemná důvěra mezi farmáři aneb Folklórní Farmářský trh ve Fryštáku

27. 5. 2013 – FRYŠTÁK – Již podruhé proběhnou v sobotu 22.6. 2013 farmářské trhy spojené s přehlídkou dětských folklórních souborů. Stejně jako loni tento program přinese návštěvníkům nevšední zážitek.

Spolupráce mezi občanskými sdruženími Fair Play Fryšták, Sdružení přátel lidové kultury Kašava - Mladá Kašava a CM Mladá Kašava, Rozruch o.s. a subjekty Město Fryšták a ZŠ Fryšták přinese opět "šťavnaté ovoce" jak pro příchozí, tak pro účinkující.

Letní čas nám umožní nabídnout široký sortiment zboží. Mimo jiné se chystáme v rámci řemeslných dílen vyrobit informační cedule "Vítáme vás ve Fryštáku," které bychom chtěli umístit u hlavních příjezdů do Fryštáku i na náměstí. Největší prostor nabídneme dětem, neboť celý doprovodný program bude zaměřený především pro ně.

 

Program

Dětský folklorní festival Fryšták / Kašava, který se koná při farmářských trzích ve Fryštáku proběhne za každého počasí.

Program bude zahájen 8:45 slavnostním průvodem od ZŠ Fryšták na náměstí. Na tanečním pódiu se do 11h postupně vystřídají dětské folklórní soubory Maryjánek, Bartošův dětský folklorní soubor, Lukovjánek, Fryštáček, Vlčnovjánek, Vínek, Malé Zálesí a děti z MŠ Fryšták. K poslechu i tanci zahrají do 12h cimbálové muziky Valášek, Bělina a Mladá Kašava.

Termíny dalších trhů 2013

Velké trhy - sobota 14.9. a sobota 14.12

Malé trhy - každý pátek do 6.12.

 

Podívejte se, jak to vypadalo na jarních farmářských trzích.

http://www.youtube.com/watch?v=mIYNiHmKrpA

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: PR
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz