Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Svíčková pro Amnesty International

Svíčková pro Amnesty International

3. 6. 2013 – PRAHA – Na přelomu května a června pro vás Amnesty International mají navařeno. V Terase U Zlaté studně v Praze připravil šéfkuchař Pavel Sapík svíčkovou jako od maminky a každá spořádaná porce udělá malý krůček v cestě za respektem k lidským právům.

V rámci benefiční akce pro Amnesty International, která začala 18. května, můžete objednáním si svíčkové podpořit organizaci bojující za lidská práva.

Akce potvrvá do 8. června. Amnesty International je celosvětově známá organizace zabývající se ochranou lidských práv už od roku 1991. Jednou z mnoha akcí je i gastrozážitek spojený s pomocí a podporou Amenesty International. Výtěžek z akce půjde na podporu kampaně Amnesty International ČR 3 minuty stačí, která se snaží zviditelnit nespravedlivě odsouzené v Íránu, Tibetu a Kamerunu a dosáhnout jejich propuštění.

Zajděte si na svíčkovou s knedlíkem a brusinkami a podpořte tak dobrou a smysluplnou věc.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz