Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

SLOVENSKÉ DNY A ŠKOLA GRILOVÁNÍ V GALERII HARFA

6. 6. 2013 - PRAHA - Galerie Harfa připravila i na nadcházející víkend pestrý program. Tentokrát se návštěvníci mohou dozvědět třeba o zajímavých místech pro dovolenou na Slovensku anebo se přiučit chytré tipy ve škole grilování.

Slovenské dny se budou konat v sobotu 8. června 2013 od 11 do 19 hodin a v neděli 9. června 2013 od 11 do 17 hodin. Škola grilování šéfkuchaře Jakuba Řičici začíná v sobotu 8. června 2013 od 13 a potrvá až do 19 hodin.

Cílem akce Slovenské dny v Praze je prezentace slovenského cestovního ruchu s důrazem na blížící se letní dovolenou, horskou turistiku a wellness. Kromě zajímavých informačních materiálů o nejrůznějších známých i méně známých slovenských místech se mohou návštěvníci těšit i na řadu soutěží o hodnotné ceny, např. o volné vstupenky do aquaparků, víkendové pobyty na Slovensku a spoustu dalších. Nebude chybět ani ochutnávka slovenských specialit, doprovodný program a připraven je i dětský koutek, kde si mohou děti vyhrát, zatímco budou jejich rodiče vybírat, do které části Slovenska se letos vypraví.

„Slovensko se stává stále oblíbenější destinací mnoha českých turistů a proto věřím, že návštěvníkům přijdou vhod tipy na to, jak a kde si u našich sousedů svoji letní dovolenou co nejlépe užít,“ říká Martina Tlustá, marketingová koordinátorka Galerie Harfa.

Na sobotní 13. hodinu by měli dorazit všichni zájemci o novinky v grilování. Šéfkuchař Jakub Řičica je seznámí s naprosto novým stylem grilování, který vychází z korejského BBQ. To lety a vývojem gastronomie zdomácnělo po celém světě.

Několik dobrovolníků z řad diváků si bude moci ugrilovat maso, tygří krevety a zeleninu přesně podle receptu zkušeného šéfkuchaře, který pochopitelně nejdříve předvede správný postup. Na závěr proběhne ochutnávka vlastních specialit a celé grilování bude jako bonus doplněno o ukázku grilování výtečných domácích burgrů.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz