Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Oslavy Dne otců: Pochod otců na Říp, ocenění novopečených tatínků i limitovaná edice plzeňského ležáku

Oslavy Dne otců: Pochod otců na Říp, ocenění novopečených tatínků i limitovaná edice plzeňského ležáku

11. 6. 2013 - Třetí červnovou neděli si připomínáme Den otců. Na podporu tohoto svátku připravila značka Pilsner Urquell kromě limitované série unikátních litrových lahví i Pochod otců na Říp a ocenění čerstvým tatínkům, kterým se 16. 6. 2013 narodí potomek. Poznamenejte si proto do diáře - letos slavíme Den otců v neděli 16. června!

Zatímco Den matek či Den dětí má svoji pevnou pozici v našem kalendáři, na Den otců často zapomínáme. Přesto dle průzkumu agentury IPSOS uskutečněného pro značku Pilsner Urquell* si osobně připomíná tento svátek již 15 procent respondentů. Dvě třetiny dotazovaných také uvedly, že Den otců by se měl připomínat a souhlasí i s tím, aby byl Den otců ustanoven jako významný den.

Popularizaci Dne otců u nás již několik let podporuje značka Pilsner Urquell. I letos speciálně k tomuto svátku připravila kromě limitované edice plzeňského ležáku v unikátní litrové lahvi i další akce na podporu zviditelnění Dne otců.

Pro všechny otce, jejich rodiny a příznivce svátku je připraven Pochod otců na Říp aneb „za praotcem Čechem s praotcem plzeňských piv Pilsner Urquell“. Kromě pochodu na trasách dvou různých délek, výborného piva a slavnostního předání daru plzeňského pivovaru praotci Čechovi budou moci účastníci pochodu soutěžit o zajímavé ceny. Na Říp bude možné vyrazit z Hoštky, po trase dlouhé 17,5 km, nebo z Roudnice nad Labem, po trase o deset kilometrů kratší. Účastníci pochodu získají jako odměnu na místě čepované pivo Pilsner Urquell a pamětní žetony.

Další akcí, kterou chce Pilsner Urquell oslavit a podpořit tento den, je odměna pro otce, kterým se 16. 6. 2013 narodí potomek. Tito novopečení tátové se mohou přihlašovat do 18. 6. 2013 prostřednictvím webu www.den-otcu.cz, a tři vylosovaní šťastlivci obdrží 50l sud plzeňského ležáku, který budou moci využít třeba právě při oslavě narození své ratolesti.

Více informací o Dni otců a chystaných akcích se dozvíte na www.den-otcu.cz.

*Výzkum provedený výzkumnou agenturou IPSOS ve dnech 3. až 8. května 2013 na reprezentativním vzorku populace 1018 respondentů.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz