Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Dětský den v Luhačovicích

Dětský den v Luhačovicích

18. 6. 2013 - LUHAČOVICE - Resort Luhačovice společně s Domem dětí a mládeže v Luhačovicích připravil na neděli 23. června 2. ročník zábavného dětského dne.

Jeho cílem je potěšit nejen děti a jejich rodiče pestrým programem, ale rovněž ukázat Luhačovice jako destinaci, která nezapomíná ani na tuto cílovou skupinu.

„Připravena je autogramiáda hokejového klubu PSG Zlín, zumba, projíždky na koních, malování na obličej či petangue,“ upřesnil část připraveného programu Roman Kašpar, ředitel společnosti Luhačovské Zálesí o.p.s, která akci jménem Resortu Luhačovice zastřešuje. Začátek akce je naplánován na 10.00 hod ve venkovních prostorách hotelu Vega, který nabízí atraktivní prostředí s krásným výhledem na nedalekou Luhačovickou přehradu. Organizátoři akci přesunuli z původního termínu 1. června na tuto neděli kvůli chladnému a deštivému počasí, které na počátku června panovalo.

Den dětí je stejně jako březnová Luhačovická zabijačka či srpnový Food Festival vždy společným dílem všech členů RESORTU LUHAČOVICE, tedy zástupců hotelů OREA Hotel Fontána, Vyhlídka, Vega, Pohoda, Augustiniánský dům, Městyse Pozlovice a Luhačovského Zálesí, o.p.s

Pokud chcete krásnou červnovou neděli strávit nevšedním způsobem, udělejte si výlet na Luhačovicko. Pro děti to bude ten nejhezčí start do nových prázdnin!

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz