Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Nejkrásnější oči pojedou na dovolenou

Nejkrásnější oči pojedou na dovolenou

19. 6. 2013 - ZLÍN – O dva víkendové pobyty v moderních hotelových komplexech soutěží účastníci fotografického klání O nejkrásnější oči Východní Moravy. Soutěž na svém facebookovém profilu vyhlásila Centrála cestovního ruchu Východní Moravy v dubnu a hlasování bude ukončeno v neděli 30. června.

Zatím je v soutěži  117 fotografií a některé z nich už mají přes 400 hlasů. Soutěž podporuje letošní marketingovou kampaň Padla mi do oka Východní Morava, která má ve svém logu animovanou postavičku Pana Oka – v kroji, s koštýřem, na kole či v plavacím kruhu.

„Soutěž jsme rozdělili na dvě kategorie, děti a dospělí. Protože centrála pracuje jako destinační management, získají vítězové poukaz na báječnou třídenní dovolenou právě u nás na Východní Moravě,“ uvedla Dana Daňová, ředitelka Centrály cestovního ruchu Východní Moravy.  Vítěz dětské kategorie pojede i se svými rodiči na skvělý třídenní pobyt do Activity Parku Všemina u Slušovic, který je pro rodinnou dovolenou jako stvořený. „Dospělý majitel nejkrásnějších očí pojede i s partnerem či partnerkou na relaxační pobyt do hotelu Pohoda v Luhačovicích, který letos získal titul Stavba roku Zlínského kraje,“ dodala D. Daňová.

00823-radka_dvojbarevne_oci.jpg

Obr. Radka má jedno oko hnědé a druhé zelené

Největší boje v hlasování se svádějí v dětské kategorii, kde se soutěže účastní celé rodiny a jejich přátelé. Facebook umožňuje každému uživateli hlasovat u konkrétní fotografie jen jednou, takže je soutěž zcela regulérní. „Do soutěže byly přihlášeny i dvoje oči zvířat, sourozenecká dívčí trojice či slečna s jedním okem hnědým a druhým zeleným,“ vyjmenovala některé zajímavosti ze soutěže D. Daňová.

Uzávěrka hlasování je 30. června o půlnoci, v pondělí 1. července budou výherci obou kategorií zveřejněni na facebooku. Slavnostní předání cen se uskuteční s největší pravděpodobností v pondělí 8. července v 15 hodin ve Zlíně.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.617660831584672.1073741829.143622002321893&type=1

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz