Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Hráči Baníku odpracují prohranou sázku

Hráči Baníku odpracují prohranou sázku

24. 6. 2013 - OSTRAVA - Alespoň 14 bodů za 10 odehraných zápasů. Tak zněla dohoda mezi trenérem Baníku Ostrava Martinem Pulpitem a manažerem značky Radegast Martinem Troupem před poslední třetinou nejvyšší fotbalové soutěže.

Příděl bodů na kontě Baníku se nakonec zastavil na číslovce 7, což nakonec stačilo k záchraně. I když Pulpit u mužstva skončil, hráči však vzali sázku chlapsky na sebe a rozhodli, že závazek dodrží a budou čepovat. A to ve středu 26. června od 18 hod. v legendární pivnici Parlament v Ostravě-Porubě.


„Ačkoli se sázel trenér, brali jsme to jako slib celého týmu fanouškům. Proto jsme ani chvilku neváhali a dohodli se, že to vezmeme na sebe. Navíc každé setkání s našimi příznivci je vždycky skvělým zážitkem,“ řekl hráč Baníku Martin Lukeš, který se v Parlamentu také postaví za pípu. Střídat se bude se spoluhráči Václavem Svěrkošem a Michalem Bártou.

Přístup hráčů potěšil vítěze sázky Martina Troupa: „Hráči mi udělali radost. Postavili se k tomu čelem jako správní chlapi. Věřím, že to fanoušci ocení a dorazí jich co nejvíc.“

Místo, kde Baníkovci splní za svého trenéra slib fanouškům, nebylo vybráno náhodně. Pivnice Parlament v Porubě je místem setkávání baníkovských fanoušků. Právě tady vznikly nápady na choreografie, které Baník a jeho fanoušky proslavily daleko za hranicemi Moravy.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz