Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Letní drinky z nealko vína

Letní drinky z nealko vína

12. 7. 2013 - Přinášíme dva tipy na ideální drinky z nealkoholických vín pro letní osvěžení. Kvalitní osvěžující drinky z nealkoholických vín lákají všechny, vyznavače zdravého životního stylu, nastávající maminky, kojící ženy, řidiče nebo ty, kteří nechtějí v letních vedrech pít alkohol. Nealko koktejly umožňují vychutnat si drink a přitom se vyhnout nežádoucímu působení alkoholu.

Poradíme vám dva osvěžující nápoje vyrobené na základě suchého nealkoholického vína Pearl blanc, což je šumivé bio víno bez alkoholu s výrazným buketem z francouzské oblasti Bergerac. Víno pochází z ekologického vinařství. Cena na A-freewine.cz je 235 Kč.

Springtime-Cup

Co potřebujete: 4 jahody, kostky ledu, 2 cl jahodového sirupu, suché nealkoholické víno Pearl blanc.

Jahody rozpulíme a s několika kostkami ledu vložíme do větší sklenice. Pokapeme jahodovým sirupem, zalijeme vychlazeným vínem Pearl blanc a lehce promícháme.

Tropicano

Co potřebujete: 3cl pomerančového džusu, 2cl ananasového sirupu, suché nealkoholické víno Pearl blanc

Proklepeme nebo zamícháme pomerančový džus a ananasový sirup. Pak zalijeme suchým nealkoholickým vínem Pearl blanc a můžeme si pochutnat.

O e-shopu a-freewine.cz

Specializovaný E-shop na dealkoholizovaná vína a-freewine.cz provozuje společnost A - Free Wine, spol. s r.o., která se zaměřuje na dovoz a prodej nealkoholických vín zejména ze Španělska a Německa. A-freewine.cz je specialistou na kvalitní španělská a německá vína bez alkoholu a nabízí bílá, červená i růžová dealkoholizovaná vína, BIO vína i šumivá vína a jako doplněk také nealkoholické likéry.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: foto: a-freewine.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz