Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Spoustu hudby, zábavy a sportu nabízí Východní Morava

Spoustu hudby, zábavy a sportu nabízí Východní Morava

17. 7. 2013 - VÝCHODNÍ MORAVA – Letní Východní Morava, to je spousta akcí a zábavy každý den.

Ve čtvrtek 18. července bude patřit Dolní náměstí ve Vsetíně známé místní hudební formaci Gympleři. Koncert, který začne v 17 hodin, nabídne moderní i tradiční country s důrazem na vícehlasé vokály. Vstup bude volný. V případě nepříznivého počasí se akce nekoná.

Dřevěné městečko ve skanzenu v Rožnově pod Radhoštěm bude ve čtvrtek patřit baviči Zdeňku Izerovi a jeho partnerce Šárce Vaňkové, kteří přivezou svou zábavnou talk show Turné 4 můstků. „Můžete se těšit na bezkonkurenční zábavný pořad, při kterém se budete válet smíchy! Vystoupení se uskuteční v amfiteátru Dřevěného městečka. V případě nepříznivého počasí se akce koná ve Společenském domě,“ upozorňují organizátoři.

Náměstí Míru ve Zlíně bude patřit v pátek 19. července mezinárodnímu hudebnímu festivalu BOHEMIA JAZZ FEST. V průběhu koncertu, který potrvá od 17 do 22 hodin, vystoupí kapely z Izraele, Švédska a Brazílie. Vstup bude zdarma. "Hlavní ideou Bohemia Jazz Festu je představit hudbu každému," prohlásil Rudy Linka, zakladatel a hlavní organizátor této akce. Další informace k BOHEMIA JAZZ FESTu na www.bohemiajazzfest.cz.

Také Zámeckým amfiteátrem v Buchlovicích na Uherskohradišťsku bude znít v pátek kvalitní hudba. Koncertovat zde budou zpěvačka Lenka Dusilová a skupina Čankišou. Začátek akce je ve 20 hodin.

Do rožnovského skanzenu bude možné se vypravit na zajímavou akci i v sobotu 20. července. V Dřevěném městečku se uskuteční už 20. ročník Pekařské soboty. Jde o oslavu cechu pekařského, při kterém bude možné ochutnávat pečivo, připravené budou soutěže o vynikající chleba a rohlík a nejpěknější pekařský stánek. Součástí akce, která potrvá od 9 do 19 hodin, bude i kulturní program. „Během něj vystoupí folklorní soubor Javorina ze Strání, Dechová hudba Kotáranka z Lužné a od 15 hodin Láďa Kerndl s orchestrem,“ sdělila Petra Zbranková z Valašského muzea.

Na otrokovické vodní nádrži Štěrkoviště budou v sobotu závodit dračí lodě. Přihlášené posádky čeká bohatý program a netradiční zážitek. Závodit se bude od 10 do 19 hodin, o půlhodiny později začne After party Rádia Rubi. Více o akci a možnostech přihlášení posádek na www.dragonboatevents.cz.
V Brumově-Bylnici na Zlínsku zažijí hudební festival Bylnicafest III. V areálu místního fotbalového klubu se od 17:30 představí kapely Dynamic, My Pulse, Old CoCots, Decide, Elektrik Mann a Millenium. Po celou dobu zde budou probíhat také slavnosti piva Konrád, které nabídnou více než 12 druhů piva, soutěže, slosovatelné vstupenky a překvapení večera. Chybět nebude ani bohaté občerstvení - grilované speciality, Balkánská pánev, klobásky z udírny a další.

Zdounky na Kroměřížsku rozezní v neděli 21. července Festival dechových hudeb. V jeho rámci se představí Záhořané, Lidečanka, Vonička V-BAND a domácí Zdounečanka, program bude moderovat Ivana Slabáková. Koncertovat se začne v 14 hodin, vstupné stojí 130 korun, ZTP zaplatí 80 korun.

Letní tradicí v lázeňských Luhačovicích jsou nedělní Kolonádní koncerty. V neděli 21. července se v jejich rámci představí komorní orchestr COPPELIA. Začátek je v 16 hodin, dějištěm Lázeňské náměstí.
Další nabídku zajímavých akcí na Východní Moravě naleznete na www.vychodni-morava.cz.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz