Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

MAKRO odhaluje tajemství úspěšných šéfkuchařů

MAKRO odhaluje tajemství úspěšných šéfkuchařů

26. 7. 2013 - PRAHA – Začátkem srpna spustí velkoobchodní řetězec MAKRO Cash & Carry ČR novou brandovou kampaň Tajemství šéfkuchařů odhaleno. Jejím cílem je zvýšit povědomí a prodej zboží vlastní prémiové značky HoReCa Select. Kampaň poběží až do prosince 2014 a objeví se v interních komunikačních kanálech a tiskové inzerci.

Velkoobchodí řetězec MAKRO Cash & Carry ČR ve spolupráci s reklamní agenturou WMC/GREY Praha připravily kampaň na podporou vlastní prémiové značky HoReCa Select, která je určena zejména zákazníkům ze segmentu HoReCa (tzn. Hotely, Restaurace, Catering). Kampaň akcentuje nový brand positioning, v jejímž centru jsou skutečné příběhy zákazníků. „V nové kampani jdeme trochu jinou cestou. Namísto kuchařských celebrit jsme jako tváře reprezentující značku HoReCa Select vybrali skutečné zákazníky, šéfkuchaře, kteří výrobky pod značkou HoReCa Select znají a jsou s nimi spokojeni,“ říká Romana Nýdrle, ředitelka korporátní komunikace MAKRO Cash & Carry ČR. V kampani se představí celkem pět šéfkuchařů z pěti různých restaurací. „Kuchaři jsou vybráni z různých měst České republiky, čímž chceme podpořit lokálních charakter celé komunikace,“ doplňuje Romana Nýdrle.

 

Hlavní myšlenka kampaně vychází z toho, že každý kuchař má své tajemství, svůj tajný recept, jak připravit to nejlepší jídlo, a toto tajemství si pochopitelně bedlivě chrání. Jednotlivé vizuály jsou tedy pojaty jako paparazzi snímky, na nichž jsou kuchaři „přistiženi“ v momentě, kdy připravují jídlo, jejich tajemství je odhaleno a onou tajnou ingrediencí jejich úspěchu není nic jiného než produkty značky HoReCa Select. V další části pak představují svůj „tajný recept“ právě s použitím ingrediencí této značky.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz