Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Gastro Food Fest představí hvězdy českého kulinářského nebe

Gastro Food Fest představí hvězdy českého kulinářského nebe

31. 7. 2013 – LITOMĚŘICE – Ačkoliv se první ročník gastronomického festivalu Gastro Food Fest v Litoměřicích odehraje až 25. - 27. října 2013, již nyní si můžeme být jisti, že se bude jednat o neobyčejný kulinářský zážitek. Přijede Zdeněk Pohlreich, Radek Šubrt a mnoho dalších.

V prostorách Zahrady Čech v Litoměřicích se budou podávat výtečné delikatesy přímo z rukou mistrů svého oboru a to jak v pavilonech, tak pod širým nebem. Jednotlivé restaurace, bary u této příležitosti připraví vybrané speciality zdůrazňující filozofii svého podniku.

Organizátoři festivalu lákají na hmyzí show v podání Davida Švejnohy, molekulární kuchyně, škola vaření, prvorepublikové míchané nápoje a vaření, cimbálovou kapelu a mnoho dalšího.

Přední šéfkuchaři vybraných restaurací - Zdeněk Pohlreich, Radek Šubrt, Robert Zatloukal, Jan Punčochář a mnoho dalších Vám předvedou jak vařit z ryze českých surovin. Všichni se pak utkají v kuchařském souboji.

Barmanskou show okoření Karel Frýd – účastník reality show Big Brother.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: foto: gastrofoodfest.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz