Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Pernštejnské slavnosti potěší všechny milovníky piva Pernštejn

Pernštejnské slavnosti potěší všechny milovníky piva Pernštejn

21. 8. 2013 – PERNŠTEJN – Pernštejnské slavnosti jsou každoroční akcí, kterou pořádá Pardubický pivovar přímo ve svém areálu. Jde o akci s velkou tradicí, jež je určena především Pardubákům a lidem z blízkého okolí, ale také samozřejmě všem ostatním milovníkům zlatavého moku Pernštejn. Letos je naplánována na pátek 6. září.

Tradičně je akce nabitá pestrým hudebním programem především z místních kapel. V rámci doprovodného programu nezapomíná pivovar ani na děti, kterým je věnováno především odpoeldne. Jsou připraveny výtvarné dílny, v nichž až do podvečerních hodin můžou tvořit svá malá díla. V rámci akce obvykle vystoupí i dětský taneční soubor z Pardubic. Dále se mohou nejmenší těšit také dětský koutek, kde se mohou projet na koních, využít skákací hrad, trampolínu a jiné atrakce.

Pozdní odpoledne už je určeno především dospělým, pro které je připraven pestrý hudební program. Vystoupí hvězdy jako Marek Ztracený nebo Heebie Jeebies. Krátké půlhodinové intervaly mezi jednotlivými kapelami jsou vyplněné soutěžemi – tentokrát pro dospělé. Zájemcům o pivovar je v rámci akce nabízena také exkurze, při níž mohou nahlédnout do tajů vaření piva a ochutnat tento mok přímo z tanku. Konec akce je stanoven na 22. hodinu.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz