Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Šmoulové opět září na filmovém plátně

Šmoulové opět září na filmovém plátně

3. 9. 2013 - Gargamel a Šmoulové zažívají na filmovém plátně nová dobrodružství, která se tentokrát odehrávají v Paříži. Společně s příchodem modrých skřítků do kin uvádí na český trh šmoulí novinku také společnost HARIBO.

Želatinové bonbóny HARIBO Šmoulové budou k dostání ve třech provedeních: Šmoula, Taťka Šmoula a Šmoulinka v malinové příchuti.


„Jsme rádi, že můžeme všem fanouškům Šmoulů nabídnout kromě filmového zážitku i sladké potěšení a želatinovými postavičkami Šmoulů s ovocnou příchutí tak udělat radost především těm nejmenším,“ říká Rostislav Němec, jednatel společnosti HARIBO CZ s.r.o. „Věříme, že spojení značky HARIBO se silnou licenční značkou Šmoulové přinese našim zákazníkům a jejich ratolestem atraktivní zážitek nejen v podobě kvality a chuti cukrovinek HARIBO, ale také tvaru oblíbených filmových postaviček,“ dodává Rostislav Němec.

00969-Haribo_Smoulove_pruh.jpg

Každé balení HARIBO Šmoulů přináší sladké dobrodružství s malinovou příchutí. Bonbóny tvarem připomínají malé modré skřítky s bílými čepičkami, a nechybí ani  Taťka Šmoula s červenou čepičkou a Šmoulinka se žlutou čepičkou, typickou pro její blond vlasy. Bonbóny HARIBO Šmoulové jsou na českém trhu k dostání ve 100 gramovém balení. Vyberte si svého modrého skřítka a společně s firmou HARIBO se vydejte do světa fantazie a chutí.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz