Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Pekaři i housle. Skanzen zve na zajímavý program

Pekaři i housle. Skanzen zve na zajímavý program

11. 7. 2011 - ROŽNOV POD RADHOŠTĚM – Oslavy cechu pekařského i koncert mladých houslistů. Velmi pestrý program připravilo na nadcházející víkend Valašské muzeum v přírodě v Rožnově pod Radhoštěm.

Dřevěné městečko, konkrétně Komorní amfiteátr, bude patřit 16. července Pekařské sobotě, tedy Osmnáctého ročníku oslav cechu pekařského. „V rámci programu proběhne soutěž o nejlepší chleba, rohlík a pekaře Valašského království, návštěvníci se mohou samozřejmě těšit na ochutnávku pečiva,“ prozradila Milena Bahounková z Oddělení programu a produkce VMP.

Pekařská sobota odstartuje v 11 hodin vystoupením dechové hudby Bystřičanka, ve 13 hodin přijde na řadu folklórní soubor Klas z Kralic na Hané, ve 14 hodin se budou vyhlašovat vítězové. Program uzavře vystoupením od 15 hodin Pavol Hammel.

O den později se v Janíkově stodole Dřevěného městečka odehraje slavnostní koncert mladých houslistů, který uzavře týdenní tvůrčí dílnu nazvanou O valašského primáška. Hrát se začne v 15 hodin. „Primášky bude tradičně doprovázet cimbálová muzika Kotár,“ doplnila Bahounková.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz