Štamgast & Gurmán

Dobrá zpráva - restaurací s certifikátem kvality je čím dál víc

Dobrá zpráva - restaurací s certifikátem kvality je čím dál víc

12. 03. 2025 - HUMPOLEC - Rodinný pivovar Bernard dlouhodobě podporuje zvyšování úrovně čepování piva. Má vypracovaný systém podpory a zkušené specialisty, kteří provozovnám pomáhají poradensky, materiálně i marketingově. Ty nejlepší pak oceňuje certifikátem kvality. Pivovarem udělované nejvyšší hodnocení získává čím dál více podniků.

Ženy změnily zvyky, začaly preferovat pivo

Ženy změnily zvyky, začaly preferovat pivo

11. 03. 2025 Pivo, nebo víno? Kdo by si pomyslel, že ženy dají přednost nápoji z hroznů, je na omylu. Ve většině případů totiž sáhnou po pivu.

Comfort food pro duši: Psychologie jídla v zimě

Comfort food pro duši: Psychologie jídla v zimě

10. 03. 2025 - Zima je obdobím, kdy přirozeně hledáme teplo a pohodlí. A co je lepšího než jídlo, které dokáže zahřát nejen tělo, ale i duši? Psychologie jídla nám ukazuje, že v chladných měsících saháme po pokrmech, které vyvolávají pocit nostalgie, štěstí a pohody.

Přichází jaro a s ním i speciálka - Zelený Patrik

Přichází jaro a s ním i speciálka -  Zelený Patrik

07. 03. 2025 Od prvního březnového týdne se na čepu vybraných restaurací začne objevovat ležák se světle smaragdovými odstíny, který již tradičně značí příchod jara, oslavu svátku svatého Patrika i Velikonoc.

Bednáři z Prazdroje smolili obří dubové sudy

Bednáři z Prazdroje smolili obří dubové sudy

06. 03. 2025 - Bednářská parta z Plzeňského Prazdroje odstartovala tradiční jarní smolení dubových ležáckých sudů vážících až 950 kilogramů.

Největší gastronomická událost roku MAKRO Czech Gastro Fest startuje za měsíc

Největší gastronomická událost roku MAKRO Czech Gastro Fest startuje za měsíc

05. 03. 2025 Přesně za měsíc, tedy 4. a 5. dubna, se v Pražském O2 universu uskuteční třetí ročník gastronomického festivalu MAKRO Czech Gastro Fest. Návštěvníci si vychutnají tisíce degustačních porcí, zhlédnou desítky kuchařských show a zúčastní se řady přednášek či workshopů.

Češi objevují kouzlo prémiových destilátů

Češi objevují kouzlo prémiových destilátů

04. 03. 2025 - ČR - Češi postupně mění svůj přístup k alkoholu. Stále více z nich dává přednost kvalitě před kvantitou a objevuje kouzlo prémiových destilátů. Tyto nápoje spojují výjimečné chuťové zážitky, tradici a příběhy, které za nimi stojí.

Další aktuality

Zlín Film Festival oslaví 65. výročí. Zlatý střevíček převezmou  Simona Stašová a Boris Masník
Zlín Film Festival oslaví 65. výročí. Zlatý střevíček převezmou Simona Stašová a Boris Masník

20.02.2025 - ZLÍN - 65. ročník Zlín Film Festivalu nabídne filmový...

Šampionem Salonu vín 2025 je Ryzlink vlašský z Pálavy
Šampionem Salonu vín 2025 je Ryzlink vlašský z Pálavy

28. 11. 2024 - ČR - Ve středu 27. listopadu byl ve Valticích...

Chris z Paříže: Francouz, který udělal v Česku z čokolády festival
Chris z Paříže: Francouz, který udělal v Česku z čokolády festival

15. 11. 2024 - ČR - Kdo by neměl rád čokoládu? Je sladká, hořká, s...

Jak chutná Znojmo?
Jak chutná Znojmo?

08. 11. 2024 - ZNOJMO - Znojmo chutná samozřejmě po vínu....

O vinařství se zasloužil jako málokdo. Teď Vilému Krausovi odhalí  na MENDELU sochu
O vinařství se zasloužil jako málokdo. Teď Vilému Krausovi odhalí na MENDELU sochu

13. 09. 2024 - ČR - Rok 2024 je všechny vinaře a jejich příznivce...

Znojemské historické vinobraní slaví jubileum
Znojemské historické vinobraní slaví jubileum

12. 06. 2024 - ZNOJMO - Znojemské historické vinobraní čeká v...

Hlasování v soutěži Top vinařský cíl 2024 bylo zahájeno
Hlasování v soutěži Top vinařský cíl 2024 bylo zahájeno

11. 06. 2024 - ČR - Již po jedenácté mohou milovníci vína zvolit...

Zobrazit všechny zbývající doporučené
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2025, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz