Štamgast & Gurmán

ŽÁDNÝ FALEŠNÝ TATARÁK

ŽÁDNÝ FALEŠNÝ TATARÁK

29. 9. 2011 - ZLÍN - Vsadit na kvalitní suroviny v kuchyni se dlouhodobě vyplácí. O tom vědí své i v Restauraci ASTON ve Zlíně. Vždyť díky tomu jejich francouzský tatarák údajně zachutnal i Pavlu Maurerovi, vydavateli gastronomického průvodce Grand Restaurant, jehož manželka si při opakované návštěvě hotelu Ondráš ve Zlíně odvezla domů i vzorek zmiňovaného tataráku. Majitel restaurace Božetěch Dolník vidí celé kouzlo jejich tataráku v použití kvalitní české svíčkové, kterou podtrhuje chuť kvalitního hovězího masa, ingrediencí bez chemických konzervantů a v pracnějším – francouzském způsobu zpracování tataráku.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz