Štamgast & Gurmán

Ravioly nejsou věda

Ravioly nejsou věda

10. 4. 2014 - Selhaly vaše dosavadní pokusy na výrobu raviol? Zkusili jste dát do těsta kdeco a výsledkem byly mazlavé nevábné útvary? Asi to bylo tím, že ve správném těstě jsou jen a pouze dvě ingredience:400 g semolinové mouky a 3 vejce. Ty společně hněteme a těsto zabalíme do potravinářské fólie. Necháme pár hodin odpočinout a plníme tím, na co máme chuť, nebo tím, co zrovna doma máme. Ať slané nebo sladké, ravioly chutnají skvěle!

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz