Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

GASTROINZERT - NABÍDKA NEMOVITOSTI-Penzion a restaurace Štípský šenk

GASTROINZERT - NABÍDKA NEMOVITOSTI-Penzion a restaurace Štípský šenk

10. 8. 2018 - PRODEJ RESTAURACE A PENZION, ŠTÍPA/OKR.ZLÍN


Penzion a restaurace Štípský šenk má velmi dobrou polohu, poblíž poutního kostela ve Štípěa ZOO Lešná. Nedaleko se rozkládá golfové hřiště a Lázně Kostelec, 6 km je do centra Zlína. Penzion Štípský šenk provozuje restauraci (45 míst) s barem a venkovní terasou, kde se podávají tradiční česká jídla. K dispozici je rovněž salónek (25+16 míst), a vinný sklípek s cihlovou klenbou (20 míst). Ve dvorní části je umístěna zahrádka s vyhřívanou přístavbou – tzv. Stodolou (kapacita80 hostů), pořádají se zde svatby a oslavy a venkovní dětský koutek. Na plně vybavenou kuchyň navazují prostory určené pro zásobování a velkoobjemové mražáky. Samozřejmostí je potřebný počet sociálního zařízení. Pro pořádání firemních školení a jiných akcí se dají využít prostory v podkroví objektu, kde se nachází školicí místnost pro 40 osob vybavená potřebným zařízením, dále kuchyňka a 4 pokoje k ubytování hostů. K zázemí penzionu slouží tři kanceláře, rovněž v podkroví. Všechno vybavení je v ceně nemovitosti. K dispozicije také dětské hřiště. K penzionu náleží rovněžparkovací místa.

Cena: 13 000 000 Kč

 

Pro bližší informace o nabízených nemovitostech nás kontaktujte na tel. 777 862 625, e-mail: gastroinzert@stamgastagurman.cz.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz