Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

GASTROINZERT - NABÍDKA NEMOVITOSTI - RESTAURACE, HOTEL A VINÁRNA

GASTROINZERT - NABÍDKA NEMOVITOSTI - RESTAURACE, HOTEL A VINÁRNA

10.8.2018 - PRODEJ RESTAURACE, HOTEL A VINÁRNA, UHERSKÝ OSTROH

Prodej objektů k podnikání v centru města. Jedná se o komplex, který je určen kompletně k podnikání a který je rozdělen do 3 částí. Hlavní budovu tvoří Morava o celkové ploše 1000 m2, kde se v přízemí nachází restaurace, kuchyně, skladovací prostory, šatna zaměstnanců, garáž, salonek o kapacitě cca 60 míst, který je možné rozdělit na dvamenší. V 1. NP je k dispozici bar, taneční sál, šatna,samostatné sociální zařízení, 3 místnosti s možností přestavby na ubytovací prostory. Samostatný byt 3+1 po kompletní rekonstrukci, možnost okamžitého bydlení. V 2. NP je balkon nad sálem a prostory nachystané pro ubytování. Součástí komplexu je Měšťanská hospůdka a letní zahrádka. Celý komplex je průchozí. Zadní část budovy (Konírna) byla kompletně zrekonstruována. Proběhlo zateplení fasády,nová okna, rozvody elektřiny, vody i vytápění.Konírna slouží jako vinárna s venkovní zahrádkou. Budova je vytápěna plynem s možností využití krbového vytápění s výměníkem. Vše je nachystáno také na budoucí výstavbu dalších pokojů. Celý objekt se nachází v těsné blízkosti cyklostezky a turisty oblíbeného a také hodně navštěvovaného Baťova kanálu, přístav je přímo za budovou.

Cena: na dotaz

 

Pro bližší informace o nabízených nemovitostech nás kontaktujte na tel. 777 862 625, e-mail: gastroinzert@stamgastagurman.cz.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz