Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

GASTROINZERT - NABÍDKA NEMOVITOSTI - RESTAURACE

GASTROINZERT - NABÍDKA NEMOVITOSTI - RESTAURACE

10.8.2018 - PRONÁJEM RESTAURACE, LÍPA, OKR. ZLÍN

Kompletně nově zařízená a vybavená restaurace Lokart se nachází v Lípě u Zlína, na hlavním tahu Zlín-Vizovice vedle čerpací stanice. V její blízkosti se nachází cyklostezka, autosalon, autoservis,výrobci oken, kontejnerová přeprava, velkoobchodní sklady, výroba nábytku, škola a další výrobní společnosti. Zařízení kuchyně je kompletně v nerezovém provedení. Bezbariérový přístup do restaurace, která disponuje kapacitou pro 50 osob. Dále k restauraci přísluší pivnice s kapacitou pro dalších 30 osob. K restauraci patří ještě venkovní letní zahrádka s další kapacitou.Parkování zajištěno pro hosty přímo před restaurací cca 20 parkovacích míst. Podmínkou majitele restaurace je dlouhodobý provozovatel, který zajistí každodenní stravování zaměstnanců společnosti Lokart domácí kuchyní. Klientela zajištěna. Měsíční nájem 30 000 Kč, záloha na energie. Energie 13 000 Kč s vyúčtováním. Vratná kauce jistina 43 000 Kč. Platba na měsíc předem.

Cena: 30 000 Kč/měsíc + záloha na energie 13.000 Kč, ceny jsou bez DPH

Pro bližší informace o nabízených nemovitostech nás kontaktujte na tel. 777 862 625, e-mail: gastroinzert@stamgastagurman.cz.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz